Μικρής κλίμακας ανακαινίσεις - Βουδούρη, Πειραιάς

Ανακαίνιση διαμερίσματος Ε' ορόφου στον Πειραιά. Το διαμέρισμα έφερε αρκετές ζημιές στην τοιχοποιία του και στα πατώματα του μιας και ποτέ δεν είχε γίνει κάποια παρέμβαση (ακόμα και απλού επαναχρωματισμού). Έτσι με γνώμονα το γεγονώς πως ο πελάτης στόχευε στην εμπορική εκμετάλλευση του ακινήτου έγιναν μικρής κλίμακας παρεμβάσεις για την ανανέωση του διαμερίσματος και στο να γίνει όσο το δυνατόν (με βάση και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη) πιο θελκτικό για τον υποψήφιο ενοικιαστή - αγοραστή. Το μπάνιο επενδύθηκε με πατητή τσιμεντοκονία, όλες οι επιφάνειες περάστηκαν με στόκο παρετίνας και ελαιοχρωματίστηκαν, η κουζίνα αλλάχθηκε, για τον δροσισμό του χώρου επιλέχθηκαν ανεμιστήρες οροφής, τα πατώματα δεχθήκαν ειδική επεξεργασία σε όλους τους χώρους ενώ στου υπνοδωματίου έγινε αλλαγή με τοποθέτηση συνθετικών laminate πατωμάτων. Επίσης πραγματοποιήθηκε μια πλήρης συντήρηση των κουφωμάτων και τοποθετήθηκε μια νέα πόρτα ασφαλείας. Τέλος δόθηκε βάση στο χώρο του εξώστη όπου και κατασκευάστηκε μια νέα ξύλινη πέργολα με συρόμενες τέντες επί αυτής.  

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Show Street View

Χάρτης Έργων

We're loading the markers, please wait a few seconds…

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png