Διακόσμηση

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική λόγω της πολυετούς εμπειρίας της στον χώρο των κτιριακών κατασκευών και των ανακατασκευών μπορεί να αναλάβει και την διακόσμηση του εκάστοτε χώρου με κατάθεση καινοτόμων ιδεών και προσκόμιση φωτορεαλιστικής απεικόνισης των προτάσεων της.

Σε αυτές τις απεικονίσεις θα παρουσιάζονται όλες οι υφές και οι αποχρώσεις των υλικών με τα οποία θα επενδυθεί ο χώρος.

Αναλαμβάνει επίσης την αναζήτηση στην εγχώρια αγορά ή στην διεθνή των διακοσμητικών στοιχείων που θα αποδώσουν το επιθυμητό τελικό αποτέλεσμα.

Έχει στο ενεργητικό της αρκετές ιδιοκατασκευές διακοσμητικών και μη στοιχείων και τα στελέχη της είναι διαρκώς ενήμερα για τις τάσεις που επικρατούν στο διεθνές στερέωμα.

Βασικό στοιχείο στην διακόσμηση και επίτευγμα του κάθε ενασχολούμενου είναι η προσαρμογή στις απαιτήσεις του πελάτη και η αναγωγή σε ένα καλαίσθητο τελικό αποτέλεσμα με την ταυτόχρονη, αν είναι δυνατόν, προσαρμογή στο σύνολο σύγχρονων τάσεων και δικών του λεπτομερειών που θα ορίζουν την μοναδικότητα του χώρου.

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png