Μελέτη / Τιμολόγηση

Κατά αυτό το στάδιο η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική θα προβεί στην ακριβής τιμολόγηση των επιλέξιμων εφαρμογών παρέμβασης, από τον πελάτη, παραδίδοντας και προδιαγράφοντας με την μορφή συγγραφής παραδόσεως – προσφοράς, όλες τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και διευκρινίσεις επί αυτών.

Αν ο πελάτης επιθυμεί μπορεί να καταθέσει και τις σχεδιαστικές προτάσεις ή ακόμα και να αποδώσει σε φωτορεαλιστική απεικόνιση τις λεπτομέρειες των χώρων (ή κάποιων από αυτούς) που θα προκύψουν μετά από τις εργασίες.

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική τιμολογεί πάντα τα κόστη των εργολαβικών παρεμβάσεων ανακαίνισης στους χώρους και δεν συμπεριλαμβάνει σε πρώτη φάση τα έξοδα αδειών και παροχών που πιθανώς μπορεί να απαιτούνται για το έργο. Παραταύτα αν ο Κύριος του εκάστοτε Έργου επιθυμεί μπορεί με συνεργαζόμενους μηχανικούς της να βοηθήσει και να κατευθύνει τους πελάτες και σε αυτό τον τομέα.

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png