Ανακαινίσεις καταστημάτων

Η ανάγκη ανανέωσης επαγγελματικών χώρων αποτελεί την απαρχή και τον παλαιότερο τομέα δράσης των εταιρειών ανακαίνισης. Σχεδόν όλες στηρίζουν το μεγαλύτερο μέρος των εφαρμογών τους στις ανακαινίσεις καταστημάτων. Αυτές οι ανακαινίσεις εμπεριέχουν τις περισσότερες φορές και το τμήμα της διακόσμησης αφού αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο τέτοιων εφαρμογών.

Έτσι και η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική έχει στο χαρτοφυλάκιο της αρκετές εφαρμογές στησίματος μαγαζιών ή ανανέωσης τους. Επαγγελματικούς χώρους είτε δικαιοχρησίας (franchise) είτε μικρότερων και μεγαλύτερων επιχειρηματιών σε διάφορους χώρους δράσης.

Στους επαγγελματικούς χώρους δικαιοχρησίας μια εταιρεία πρέπει να είναι οργανωμένη και συνεπής για να μπορεί να ανταποκριθεί στα χρονοδιαγράμματα και στις σχετικές προδιαγραφές της εφαρμογής. Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική όχι μόνο έχει φέρει εις πέρας τέτοιες κατασκευές αναλαμβάνοντας είτε μέρος των εφαρμογών είτε όλες στο σύνολο τους αλλά μαζί με εξωτερικούς συνεργάτες έχει προδιαγράψει καταστήματα δικαιοχρησίας από την απαρχή τους.

Οι επαγγελματικοί χώροι μεμονωμένων επιχειρηματιών (γραφεία, καταστήματα κτλ) απαιτούν από την ανάδοχο εταιρεία να μπορέσει να κατευθύνει κατά περίπτωση και να δώσει λύσεις στον πελάτη σε όλους τους τομείς τέτοιων εφαρμογών. Πρέπει δηλαδή να είναι μια εταιρεία τόσο εργολαβική όσο και πιο εικαστικής (διακοσμητική) φιλοσοφίας διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ των δύο αυτών τμημάτων της ανακαίνισης.

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png