Μικρής κλίμακας ανακαινίσεις

Οι ανακαινίσεις χωρίζονται σε μικρής κλίμακας και σε μεγαλύτερης. Κατά τις παρεμβάσεις μικρής κλίμακας, μπορεί να ανακαινιστεί κάποιος συγκεκριμένος ή κάποιοι συγκεκριμένοι χώροι του κτίσματος. Αυτοί οι χώροι μπορεί να είναι είτε κάποιο μπάνιο, είτε η κουζίνα είτε η αλλαγή πατωμάτων και άλλα.

Πολύ μεγάλο μέρος των ανθρώπων επιθυμεί μερικές παρεμβάσεις στους χώρους της ούτως ώστε να ανανεώσει και να δώσει μια νέα πνοή σε αυτόν. Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αναλαμβάνει σταθμίζοντας τα θέλω του εκάστοτε πελάτη να καταθέσει τις ανάλογες προτάσεις για την ανακαίνιση στους επιθυμητούς χώρους και στον ανάλογο προϋπολογισμό.

Οι επιμέρους ανακαινίσεις ελλοχεύουν αρκετούς κινδύνους μιας και πρέπει να προδιαγραφούν ορθά διότι η μια εργασία πολλές φορές είναι συνυφασμένη με την άλλη και το ένα συνεργείο απαιτεί την παρουσία του άλλου.

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική σε συνεργασία με τον Κύριο του Έργου επιφορτίζεται με την επιμέλεια της εκπόνησης των εργασιών, καθώς και στην προφύλαξη του, για την αποφυγή περαιτέρω εξόδων που μπορεί να του παρουσιαστούν στην πορεία ή που να μην γνωρίζει πως μπορεί να υφίσταντο.

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png