Μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις

Οι ολικές ανακαινίσεις οικιστικών και μη χώρων αποτελούν και το πλέον πολύπλοκο τμήμα του συγκεκριμένου κατασκευαστικού τομέα, αφού απαιτούν άρτια οργάνωση, μεγάλο φάσμα γνώσεων και επαρκές εργατοτεχνικό προσωπικό από μια σοβαρή εταιρεία η οποία και θα αναλάβει την εκπόνηση μιας τέτοιας εφαρμογής.

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική λόγω της παρουσίας της αρκετά έτη στον χώρο της δόμησης και της σπουδής βασικού της μέλους επακριβώς στο τομέα των ανακαινίσεων την καθιστούν εξειδικευμένη στις συγκεκριμένου είδους ανακαινίσεις. Τέτοιες παρεμβάσεις πολλές φορές μπορεί να επιφέρουν στατικά προβλήματα στα κτίρια και για αυτό πρέπει να πραγματοποιούνται από γνώστες του αντικειμένου σε βάθος.

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική (με την βοήθεια και εξωτερικών συνεργατών) μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και μελέτες για την δημιουργία ενός τελείως νέου χώρου στον οποίο θα μπορέσει ο πελάτης να διαβιώσει με τελείως διαφορετικά κριτήρια από ότι στο παρελθόν. 

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png