Ανακαινίσεις Καταστημάτων & Επαγγελματικών χώρων - Ερμού, Κορυδαλλός

Ολική ανακαίνιση του χώρου που τα τελευταία χρόνια στεγάζει τις φολοδοξίες και τα ονειρά μας. Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως μιας και ήταν ένα παλιό βυρσοδεψείο με μωσαϊκά πατώμα, σιδερένια κουφώματα, στραβά τουβάρια και γενικότερα με τελείως διαφορετική διάταξη χώρου.

Το γραφείο μας φέρει πλέον ενεργειακούς υαλοπίνακες με αργό και εσωτερικές περσίδες, συνθετικά πατώματα, χαλαζιακά δάπεδα, πατητές τσιμεντοκονίες, σπατουλαριστούς τοίχους και γενικά αποτελεί ένα χώρο ο οποίος κάθε 6μήνες ανακαινίζεται μερικώς ή πλήρως καθώς προστίθεντο νέα υλικά και ιδέες! Και φυσικά η μεταμόρφωση του χώρου συνεχίζεται...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Show Street View

Χάρτης Έργων

We're loading the markers, please wait a few seconds…

Η Εταιρεία

Η Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική αποτελεί μια οικοδομική - εργολαβική και οικογενειακή επιχείρηση, η οποία εξελίσσεται και προσαρμόζεται, με το πέρασμα των ετών στις ανάγκες της αγοράς, προσφέροντας πάντα τα υψηλότερα πρότυπα υπηρεσιών.

Περισσότερα

Newsletter

Γραφείτε στα Newsletter της KCRE για να ενημερώνεστε για νέα άρθρα και υπηρεσίες.
Συμφωνώ με την πολιτική απορρήτου

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την KCRE στα παρακάτω στοιχεία:
Τηλ.: +30 697 697 2652

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

kcg png